Маги тика ново протеже в Нова, уреди Дони в Х Фактор

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян с ново протеже в Нова и Х Фактор

Поредно протеже на Маги Халваджиян се уреди в Нова телевизия. Певецът Дони става част от екипа на Х Фактор тази година. След като половинката му Нети бе звезда в предаването „Като две капки вода“ и стигна почти до финала, това лято и Дони влиза в Нова и в риалитито Х Фактор.

Кастингите за шоуто вече започнаха, а Мария Игнатова и Алекс Раева обикалят страната в търсене на таланти. Заедно с тях замина и Дони, който тази година ще бъде музикален продуцент на шоуто.

Дони влиза в Х Фактор

Дони влиза в Х Фактор

В коридорите на Нова обаче се шушука, че не музикалния опит на Дони, а личните му приятелски отношения с Маги Халваджиян са в основата на новото му назначение. „Цял сезон тикаха Нети в „Като две капки вода“, нямаше начин да не уредят и Дони с нещо в Х Фактор“, коментират из мрежата.

Засега не е ясно кой ще журира в новия сезон на Х Фактор , но се очаква Мария Илиева и Любо от „Те“ да вземат участие и в този сезон на шоуто. Имената на другите двама съдии все още не са известни, но няма да е голяма изненада, ако са бивши звезди от някое от предаванията на продуцента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар