Маги Желязкова се фука със супер лукс у дома

Маги Желязкова се фука със супер лукс у дома
5 (100%) 1 vote

Мисис България 2003 се разполага в просторен апартамент в столицата

В истински палат се шири бившата Мисис България Маги Желязкова. Звездата от „Биг Брадър“ е сред най-обсъжданите звезди у нас, а домът й е истински дворец. За жилището на Маги открай време се носят легенди, но бившата манекенка избягва да ги коментира. Самата тя твърди, че живее скромно. И пропуска да сподели, че разполага, не с едно, а с цели две жилища.

Апартаментът на Маги в столицата е истински мезонет. Просторното жилище е издържано в пастелни тонове, а мебелите са дизайнерски. Маги се доверява на личния си вкус, стане ли въпрос за дома й. И не жали средства, за да го направи удобен и уютен.

Маги Желязкова се шири в луксозен дом

Маги Желязкова се шири в луксозен дом

За себе си Маги казва, че може и държи корона в хола си, но също така не е забравила откъде се включва готварската печка. Желязкова се смята за земен човек, макар съседите й да са на мнение, че има малко бурен характер.

Що се отнася до дома й, Маги обожава античните вещи и въпреки съвременния интериор, е поставила акцент с някои от тях. Манекенката признава, че рядко се задържа в кухнята, но за сметка на това смело експериментира с ястия, когато реши да се прояви като готвач.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар