Маги Желязкова гази наред: Имам бензин в кръвта!

Маги Желязкова гази наред: Имам бензин в кръвта!
5 (100%) 1 vote

На Мисис България не й пука, че застрашава пешеходците

Маги Желязкова се оказа истинско страшилище зад волана. Бившата „Мисис България“ отнесе солидна доза критики за уменията си зад волана. На упреците на случайни минувачи, че прекалява със своеволията си по пътищата като шофьор и че трябва да внимава повече, мисис България надменно отговори, че не й пука.

Думите й за пореден път демонстрираха прекаленото й самочувствие, а също и колко е грамотна. Това обаче не й попречи, да оповести, че има бензин в кръвна и се чувства по-удобно зад волана, отколкото в кухнята.

Маги Желязкова гази наред

Маги Желязкова гази наред сн. Булфото

Свидетели на не едно и две нарушения на красивата българка разказват, че Маги се държи много нахално и безцеремонно. И вместо да бъде шофьор за пример, е истинска заплаха за сигурността на пешеходците.

Не за първи път Маги Желязкова застрашава живота на пешеходци и водачи на МПС – та. Миската обаче се държи повече от високомерно и твърди, че не се чувства никак неудобно от този факт.

За разлика от нея, фолк певицата Алисия, Николета Лозанова и дори мис България Антония Петрова са далеч по-внимателни и примерни водачи. При това дамите са доста по-известни от нея и също могат да се похвалят с ВИП статус, а също и със солиден стаж зад волана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Маги Желязкова гази наред: Имам бензин в кръвта!”

 1. Miro Vichev

  февр. 10. 2014

  Това ,наистина ли е мис България.Значи работата хич не е на добре и шуробаджанаштината започва да приема ,застрашителни размери.

  Reply to this comment
 2. Tani Marinova

  февр. 14. 2014

  Wen das miss Bulgaria ist ???!!! Dann bin ich Naomi Campbell !!!

  Reply to this comment
 3. Tani Marinova

  февр. 14. 2014

  Ако това е Мис България?! То аз съм Наоми Кембъл !

  Reply to this comment
 4. Miro Vichev

  февр. 14. 2014

  Na Nomi Kembul,kaji I ,4e sum kazal da hodi da hrupa rqpa.

  Reply to this comment

Добавете коментар