Маги Халваджиян глези Кремена на тузарска почивка в Мексико

Маги Халваджиян глези Кремена на тузарска почивка в Мексико
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян глези Кремена с ваканция в Мексико

Маги Халваджиян заведе Кремена на тузарска ваканция в Мексико. Съпругът на известната дизайнерка я изненада с романтична ваканция седмици след рождения й ден.

Ваканцията бе закъснял подарък от Маги Халваджиян именно за рождения ден на Кремена. Двамата не можаха да заминат около празненството заради ангажиментите си към телевизията, но решиха, че сега е идеалният момент за романтично приключение в Мексико.

Маги Халваджиян глези Кремена с ваканция в Мексико и САЩ

Маги Халваджиян глези Кремена с ваканция в Мексико и САЩ

 

От профила си в социалната мрежа Кремена Халваджиян сподели снимки от пътуването си. В края на юли двамата заминаха за Ню Йорк за няколко дни, а Кремена се забавлява изключително много през цялото време. Обиколката й на САЩ включваше посещение и до Флорида и Маями, където Кремена Халваджиян изпадна в еуфория. Придружена от цялото си семейство и любимите си хора, тя си устрои наистина уникална ваканция.

Снимките от прекрасните моменти от пътешествието на Маги Халваджиян и Кремена събраха куп възторжени комплименти!

След вълнуващата разходка из блатата край Маями, срещата с крокодилите и уникалните плажове, фамилията замина за Мексико! Кремена не скри възторга си от пътуването, а Маги Халваджиян използваше всеки свободен момент, за да направи колкото се може повече снимки от семейната ваканция. Още повече, че напоследък все по-рядко им се отдава да се отдадат на подобни пътешествия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар