Люси се предаде! Виж изповедта му за килограмите в „Денсинг Старс“ (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов падна духом по време на тренировките

 

Люси Иларионов се срина окончателно!

Продуцентът се справя отлично с танците в „Денсинг Старс”, но все не може да повярва, че околните го подкрепят, въпреки килограмите.

Люси се предаде и простена, че вече не издържа...

Люси се предаде и простена, че вече не издържа…

„Не съм сляп, виждам как изглеждам… Имам чувството, че съм смешен, а не искам да е така!”, простена той пред партньорката си Петя.

По време на тренировките тя се принуди да го успокоява, а когато видя сълзи в очите му, силно се притесни и се чудеше как да го надъха. „Последният път беше ужасно, постоянно те разочаровам!”, сподели с нея Люси. Петя му отвърна, че не бива да говори така, защото са получили много хубави оценки за представянето си. „Журито ни насърчава от съжаление!”, убеден е гаджето на фолк певицата Ани Хоанг.

В мрежата днес ври и кипи от неговите коментари. Всички искат да стиснат ръката на Люси и да го поздравят, защото той наистина е невероятен и е един от най-добрите в шоуто. „Мъчно ми е за него! Той се унижава, а има талант, трябва повече самочувствие просто!”, „Горкият! И аз се разплаках, когато го чух да говори така…”, реагираха фенове на предаването.

Вижте и вие изповедта на Люси в „Денсинг Старс”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Люси се предаде! Виж изповедта му за килограмите в „Денсинг Старс“ (ВИДЕО)”

 1. Antoaneta Petrova

  апр. 16. 2013

  жалко че Люси мисли така.въпреки килограмите танците му наистина се получават и емоцията която излъчва заразява.дано продължи със същия хъс.заслужава си.

  Reply to this comment
 2. Росица Иванова

  апр. 16. 2013

  ЛЮСИ Е СТРАХОТЕН…

  Reply to this comment

Добавете коментар