Люси Иларионов притесни феновете си

Гласувайте за статията

Режисьорът притесни феновете с вида си

Люси Иларионов здраво притесни феновете с вида си. Звездата от „Денсинг старс“ се появи в пловдивски клуб видимо изтощен и изпит. Почитателите му толкова се притесниха, че се запитаха, дали не е решил да се оттегли от шоуто след контузията.

Травмата на Люси продължава да го измъчва

Травмата на Люси продължава да го измъчва

Не е тайна, че Люси претърпя жесток инцидент миналата седмица. Той падна от сцената малко след като танцува на дансинга. В последствие получи и сърдечен пристъп. С който уплаши до смърт екипа на шоуто и приятелката си Ани Хоанг.

Партньорката му в шоуто Петя бе категорична, че Люси няма да може да танцува поне няколко дни. Така режисьорът пропусна тренировките през последната седмица, което се отрази и на формата му в шоуто.

Според запознати, травмата на режисьора продължава да го измъчва. Феновете му се притесняват, че Иларионов все още не се е възстановил. Чуха се дори коментари, че режисьора мисли да се оттегли от предаването. Особено след инцидента миналия понеделник, който уплаши сериозно екипа на предаването.

Самият Люси изглежда доста изтощен и изморен след последното си участие. Режисьорът не крие, че вече започва да губи вяра в себе си. Въпреки това феновете му го насърчават да продължава да танцува и да не спира личната си битка с килограмите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар