Людмила Захажаева серийна клептоманка (Арестували я 9 пъти)

Гласувайте за статията

Людмила Захажаева крие девет кражби, арестували я всеки път

Людмила Захажаева крие 9 задържания за клептомания в последните години. Майката на Албена Вулева страда от заболяването клептомания и често посяга към дребни продукти, от които няма нужда, но изпитва натрапчив импулс да ги присвои. През годините тя неведнъж била залавяна и отпращана в ареста, твърдят източници на електронното издание bgreality.com. Людмила редовно посягала към продукти в магазините и си тръгвала, забравяйки да ги плати, за което се озовавала в ареста. Където добре я познават и далеч не горят от желание да си имат работа с нея.

В трето районно управление твърдят, че поне 9 пъти тя е била регистрирана за проявите си. В крайна сметка Людмила плащала стоките в троен размер и до съд никога не се стигало. За сметка на това униформените я помнят, че никога не признавала вина и до край отричала. След скандала в столичния хипермаркет откъдето твърдят, че Албена Вулева и майка й са били заловени с неплатена стока, Вулева е изключително сдържана и не коментира темата пред никого.

Людмила Захажаева крие девет ареста заради клептоманията

Людмила Захажаева крие девет ареста заради клептоманията

Но очевидно е притеснена заради поведението на майка си. Не е ясно защо блондинката е отвела родителката си на терапия, както и дали синдромът няма да се отключи и във ВИП Брадър. Засега Людмила Захажаева тероризира участниците с поведението и приказките си, но не и с подобни прояви.

Това била и една от причините Албена Вулева да не е никак щастлива от присъствието на майка си във ВИП Брадър. Самата тя доста се стъписа, когато ги видя родителката си на прага на Къщата, а откакто Захажаева е влязла, смени съвсем тона и се превърна в явен дразнител.
Двете буквално са подложили на зверски терор съквартирантите, които са направо вдигнали ръце от тях. В отговор на обидите на Камелия Воче и Кали, Людмила Захажаева стигна до там, че заплаши с физическа саморазправа Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар