Людмила Захажаева лъже, че не знае български! Вижте

Людмила Захажаева лъже, че не знае български! Вижте
5 (100%) 1 vote

Людмила Захажаева побърка и ВИП Брадър, преструва се, че не знае български

Людмила Захажаева взриви нета. ВИП Брадър този сезон не спира да изненадва зрителите с неочаквани обрати, а майката на Албена Вулева като истинско цунами е на път да щурмува шоуто. Блондинката още снощи даде тон, след като разпердушини половината съквартиранти. И къде на завален руски, къде на правилен български успя да затвори устите на останалите гости в студиото.

След скандала с Ники Кънчев и Ирина Тенчева, които разумно си замълчаха, майката на Албена Вулева взриви с уникални бисери в шоуто. Този път обаче продуцентите не чакаха, а веднага се обърнаха с уникално предложение към нея.

Людмила Захажаева  може да стане гост звезда в Къщата, като от предаването осигуриха защита на дъщеря й. Буквално пред зрителите бе направен пазарлъка–ако Албена остане, Людмила влиза в предаването. В договорката изгоря Евгени Минчев, който набързо бе напъден от предаването, но пък стана част от домсъвета.

Людмила Захажаева крие, че знае български

Людмила Захажаева крие, че знае български

И докато зрителите предвкусват словесните престрелки между него и Венета Райкова още тази сряда, аудиторията няма търпение да види и Людмила Захажаева . Междувременно обаче аудиторията стана свидетел на колосална измама. Уж зле говорещата български и заваляща думите всъщност владее езика идеално.

Майката на Албена Вулева е яростен коментатор в мрежата

Майката на Албена Вулева е яростен коментатор в мрежата

По време на предаването, рускинята на няколко пъти се превземаше и се правеше на лошо говореща езика. С това тя предизвика по-голям ефект от очакваното. Ядосаше ли се обаче заговаряше перфектно български, все едно й е майчин. А каква причината за целия този театър, съвсем скоро предстои да видим.

Че майката на Албена Вулева е напълно грамотна доказват и

Какъв речник само!

Какъв речник само!

постовете й в мрежата. Блондинката успя да изкара от релси публиката със скандалното си поведение, но никой не може да й отрече, че се изразява повече от грамотно на български. До последната буква на всяко цветисто определение, което използва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар