Любовта разцъфна! Венелин и Гена пак заедно!

Любовта разцъфна! Венелин и Гена пак заедно!
5 (100%) 1 vote
Гена Трайкова отново го оплете в мрежите си, Венелин Петков се разделя с приятелката си

Отново горещи страсти кипят в нюзрума на Би Ти Ви. Дългогодишната интимна двойка Венелин Петков и Гена Трайкова, които преди няколко лета се разделиха драматично, а впоследствие всеки от тях пое по сво път, са отново заедно – пише „Уикенд”.
Новинарите от централната емисия са най-горещата клюка по коридорите на медията. Пламналата любов между бившите гаджета потресе колегите им, защото Венелин има официална приятелка, с която е сгоден и с която не е прекратил връзката си – разкриват шокирани колеги на журналистите.
„Кръшка на Милена с Гена, невероятно” – коментират запознати със скандалната афера. Те са категорични, че синеоката новинарка така го е оплела отново, че е въпрос само на време той да разкара приятелката си.

Венелин и Гена Трайкова

Гена пак оплете Венелин в мрежите си

„Гена е много хитра жена, усетила се е, че с Венелин й е било най-добре, и сега прави всичко по силите си, за да си го върне обратно” – твърдят още близките на водещия.
„Може би пък просто съдбата е отредила да са заедно” – тълкуват колегите му в телевизията в желанието си да оправдаят избухналата наново любовна история. В нея обаче има и един опарен – компютърната специалистка Милена, чиято позиция в момента съвсем не е за завиждане.

Венелин Петков

Венелин и доскоро официалната му приятелка Милена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар