Любовна драма! Никола на Емануела плакал след обидите й (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Никола на Еманеула се появи много разстроен в национален ефир и според потребителите със сигурност е пролял доста сълзи за нея

 

„Как ще се развеждаме, тя е жената на живота ми!”, простена в ефир Никола на Емануела.

Никола на Емануела си поплакал след обидните й думи

Никола на Емануела си поплакал след обидните й думи

Любимият на фолк певицата за първи път показа лицето си на обществено място и дори се съгласи да даде интервю. Екип на ТВ7 го издебна и му зададе най-неудобните въпроси, които от снощи се питат всички зрители на „Къртицата”.

Подпухнал, небръснат и с тъжен поглед Никола си изля мъката, извади си душата на светло и отвори сърцето си… , а всички разбраха колко го е заболяло след тежките думи на Емануела. Звездата си показа лютия нрав и жегна половинката си, като освен, че го нарече „ждрольо”, го посъветва да си събира багажа и да бяга надалеч от нея.

Личи си, че е разстроен!

Личи си, че е разстроен!

После обаче романсът имаше щастлив край, защото изненадващо Никола се появи с букет цвета и все пак склони да се оженят пред хората. Първо той се изнервил от предложението й, защото не искал да го снимат и щял да му пострада бизнесът, но Емануела се разлюти, че ще й отнемат минутките слава и нагруби сериозно мъжа си. Двамата имат брак, който е сключен в началото на януари, но изпълнителката пожела да направят церемонията наново пред очите на цяла България.

Днес Никола прочувствено разказа какво ги свързва двамата и не даде и дума да се обели за развод. Потребителите се трогнаха от разговора с него и убедени, че той я обича, решиха, че Никола със сигурност е плакал доста след ругатните на Емануела. „Очите му го издадоха, той и по време на записа си личеше, че всеки момент ще ревне… горкият!”, „Тази Емануела срама няма! Разби го на парчета с ужасното си поведение, как може такова нещо?!”, изригнаха веднага във виртуала.

Вижте сами какво каза Никола за Емануела!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Любовна драма! Никола на Емануела плакал след обидите й (ВИДЕО)”

  1. Veska Lazarova

    май 08. 2013

    kak 6te pla4e6 za taq karucarka be Nikola!-lud li si tq ne te zaslujava vuob6te!

    Reply to this comment

Добавете коментар