Любо Жечев се побърка след победата, не е на себе си

Гласувайте за статията

Скрити камери по време на рекламите след финала заснели Любо да пише нещо на листче зад кулите и да го зубри

Любо Жечев

Любо Жечев се побърка след спечелването на голямата награда

Любо Жечев се побърка след победата в „Къртицата“. Бившият баскетболист получи нервен срив малко след края на шоуто, а негови близки са крайно притеснени за психичното му състояние. „Не можем да го познаем, не е на себе си“, клатят глава роднините му.

Още преди финала в понеделник, когато останаха 4-има участници, Любо започна да се държи налудничаво. Той не спираше да повтаря факти за Къртицата Кирил Ефремов, а по време на паузите зубреше информацията от Дневника си и нервно потропваше с крак.

Когато мина и последният тест, Любо скочи истерично: „Аз съм първият финалист! Познах всички отговори – 10 от 10!“. Останалите го изглеждаха с недоумение и едва тогава Жечев се усети, че е прекалил.

Когато обявиха, че той е победителят в шоуто, избран от над 60% зрителски вот, Любо не показа никаква емоция. Скрити камери по време на рекламите пък го заснели да пише нещо на листче зад кулите и да го зубри, писа „Всеки ден“. „Повтаряше си написаното като луд, обикаляше и чертаеше схеми. Поведението му не е нормално. Близките му бяха там и искаха да го поздравят, а той не им обърна никакво внимание, само зубреше“, разказват очевидци.

Накрая Любо дръпна микрофона от Андрей с молбата да каже нещо и държа реч пред зрителите, която най-вероятно си бе написал малко преди това зад сцената.

„Горкият Любо! Много се измъчи!“, клатеше глава психоложката Ани Владимирова. „Три месеца в изолация и мисли кой е Къртицата – това си е убийствено. А и болната му амбиция за победа изигра лоша шега на нервите му“, разказват негови близки, които смятат, че Любо е напът да се побърка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Любо Жечев се побърка след победата, не е на себе си”

 1. Toshko Tsvetkov

  юни 19. 2013

  Много сме лоши българите! Момчето показа, че е боец /и не само това!/, а веднага искат да го унижат! Докато не се научим да уважаваме чуждите успехи, нищо добро не ни чака!

  Reply to this comment
 2. Maq Genova

  юни 19. 2013

  aide ne go mislete lubo…….toi si e pi4.

  Reply to this comment
 3. Albena Ivanova

  юни 19. 2013

  samo gluposti pishete….ekstra si eee….

  Reply to this comment
 4. Живка Митова

  юни 19. 2013

  Любо е роден за победител, а това горе са клюки, при това български, това е 🙂

  Reply to this comment
 5. Dani Elenkova

  юни 19. 2013

  Май тази държава само на това се крепи – клюки и СРС-та

  Reply to this comment

Добавете коментар