Любен от „Музикална академия“ доказа, че може да пее (Видео)

Любен от „Музикална академия“ доказа, че може да пее (Видео)
5 (100%) 1 vote

Най-обсъжданият талант в шоуто затвори устите на недоброжелателите със собствено парче

Любен от "Музикална академия" взриви нета със свое парче

Любен от „Музикална академия“ взриви нета със свое парче

Безспорно на-коментираният участник в „Музикална академия“ е Любен. Татуираният младеж за нула време успя да си навлече както омразата, така й обожанието на зрителите. Спорният му певчески талант успя да скара дори приятелите и колегите Дичо и Мариана Попова, като певецът дори използва цял куп обидни епитети към Мариана единствено заради мнението й, че Любо не може да пее.

И докато звезди и зрители спорят има ли талант Любо или не, самият той затвори устите на всички, при това без да иска. Аматьорско видео, в което Любо изпълнява негова собствена песен заедно с приятелите си Павел и Венци Венц за нула време взриви нета. Във видеото Любен пее, акомпаниран както обикновено от любимата си китара.

Изпълнението му предизвика страхотна еуфория в онлайн пространството, а феновете не спират да изказват възторга си от младия изпълнител. „Ако продължаваш да правиш такива песни, ще се издигнеш супер много“, „Евала, жестоко парче“, са само част от отзивите на потребителите. Любопитното е, че другите двама, с които Любо се изявява в клипа, вече са познати на музикалните фенове.

Това са Павел и Венци Венц, които заедно с Криско, Ангел и Мойсей и Декстър сътвориха разбиващия летен хит „Знаеш ли кой видях“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Любен от „Музикална академия“ доказа, че може да пее (Видео)”

  1. тук гласът му е обработен НЕ ПЕЕ НА ЖИВО . НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕЕ

    Reply to this comment

Добавете коментар