Люба Кулезич разкри скандални истини за TV7! (Видео)

Гласувайте за статията

Водещата, която преди ден беше скандално уволнена от медията, разкрива някои нелицеприятни факти

Люба Кулезич винаги се е славела с хапливия си език и собствениците на TV7 определено не прецениха ситуацията, когато решиха да я махнат без предупреждение. Официалното становище на изпълнителният директор на медията Николай Бареков е, че Кулезич „отказа да спазва елементарните журналистически стандарти за правене на публицистика – показването на различните гледни точки“. Или с две думи, че показва само една гледна точка, която е угодна на дадена политическа партия.

Странна причина като се има предвид, че именно TV7 и в частност Бареков са тези, които са известни като най-големите поддръжници на Бойко Борисов. Устатата водеща разбира се не остави нещата просто така. Когато Господари на ефира я потърсиха, за да й връчат златен скункс заради внезапното уволнение, тя разкри доста скандални факти за телевизията.

Всъщност, твърденията, че Бареков и медията му са подлизурковци и променят мненията и насоките на предаванията си според нагласата на управляващите, е добре известно на всички. За пръв път обаче служител на TV7 си позволява подобни разкрития в публичното пространство, при това съпътствани с доста цветущи определения за цялата телевизия. Вижте цялото интервю във видеото и споделете и вашето мнение. Права ли е водещата?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Люба Кулезич разкри скандални истини за TV7! (Видео)”

  1. Сега е наред на Бареков да си ходи от тази телевизия.

    Reply to this comment
  2. Kosta Denev

    февр. 26. 2013

    Аааа не позна той ще държи кокала до последно!

    Reply to this comment

Добавете коментар