Луда фенка тормози Борис Солтарийски

Гласувайте за статията
Студентката Инна си измисли брак с певеца на Слави

Фанатично хлътнала по Борис Солтарийски негова фенка му създаде куп неприятности с измислицата си, че двамата са сключили тайно брак. За доказателство студентката по творческо писане в СУ „Св. Климент Охридски” Инна Ангелова размаха техни общи снимки и обяви на всеослушание, че двамата с певеца са се оженили, а на тайната им сватба са кумували Гъмзата и негова половинка – пише „Уикенд“.
Шокиран от този слух, вокалистът на Слави Трифонов побърза да опровергае клюката. 31-годишният изпълнител побесня, когато лично шефът му телефонирал, за да го скастри, че е скрил от него сватбата си. Сърдити приятели и колеги на Борис Солтарийски също започнали да му звънят и да му се сърдят, че не били поканени на тържеството.

Борис Солтарийски

Борис не отказва да се снима с фенките си

Отделно гаджето на певеца също му спретнало огромен скандал и го подложило на кръстосан разпит, за да признае имал ли е вземане-даване със своеволната студентка. Приятелката но Борис дори била напът да го зареже, виждайки негови снимки, на които той се кипри до Ѝнна.
„Отдавна съм разбрал цената на славата, но няма да позволя да се гаврят с името ми. По участие се снимам с всеки, който иска. Лицето Инна Ангелова обаче се представя като може гадже и дори като моя жена. Уверявам ви, че това не е истина” – оплака се Борис Солтарийски в социалната мрежа.
Според запознати обаче Борис Солтарийски явно си е имал вземане-даване с въпросната дама, но е преустановил интимната афера. Сега пренебрегнатата Инна му отмъщава злобно – коментират клюкари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Луда фенка тормози Борис Солтарийски”

  1. Cvetelina Borisova

    февр. 02. 2014

    GLYPOSTI!

    Reply to this comment

Добавете коментар