“Love.net” събра рекорден брой зрители

Гласувайте за статията

Новата българска продукция “Love.net” се радва на огромен зрителски интерес. Прожекцията е с рекордна посещаемост, като интересът не стихва. Очаква се нова вълна посетители в 10-те града, където се излъчва хитовата късометражна лента. За малко повече от една седмица, зрителите са повече от 77 000. Въпреки оптимистичните прогнози, никой не е очаквал такъв главоломен успех за толкова кратко време.

“Love.net” вече се прожектира и в Бургас, а много от прожекциите са резервирани за дни напред. Големият интерес към българската продукция, доведе до анулиране на други филми. Пълните кино зали са рядка гледка. Обикновено, това не се забелязва на български прожекции. Не и през последните 10 години.

Присъствието на Диляна Попова донесе късмет на продуцентите, които вярват, че са направили добър избор, спирайки се на красивата моделка. Диляна се справя перфектно с новото си амплоа, влизайки професионално в ролята си. Самата тя споделя, че е очарована от атмосферата в тези среди, въпреки умората и напрежението.

“Love.net” представя интернет общуването в друга светлина. Кара ни да се замислим и да вникнем в различните житейски ситуации. Филмът проследява съдбите на различни хора, търсещи своята половинка. Интересните персонажи и оригинален сюжет продължават да пълнят кино салоните.

Източник: novatv.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар