Лора Крумова страда от комплекси

Гласувайте за статията

Една от блондинките на Би Ти Ви, сериозно се е замислила за килограмите си. Лора постоянно се оплаквала от натрупаните килограми през зимните месеци и търсила начин да се втали, пише kliuki.bg.

Водещата има сърдечна връзка с чаровен сърфист, около която се нищят какви ли не слухове. Според последните клюки, той взел да се отдръпва, заради закръглената й фигура. Всеобщото мнение е, че Лора така си е добре и няма причина да се терзае чак толкова, нито да се комплексиран на тази тема.

Говори се, че тя дори обмисляла да посещава варненска лечителка, която да я избави от излишните килограми. Според злите езици Лора не страда от “случайно” напълняване и си поддържа от доста време тези килограми.

Любимката на Милен Цветков търси причината за развоя на събитията в личния си живот не където трябва, шушукат колегите й. Лорчето, известна като една от кариеристките на частната медия, е готова на всичко, за да върви напред и затова не планира създаване на семейство и деца в близкото бъдеще. Може би това е причината за конфликтите й със Сотир, а не фигурата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Лора Крумова страда от комплекси”

  1. Лорче нямаш и грам излишен!
    Изглеждаш страхотно!

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Лора Крумова пръсна 3 бона, за да роди като звезда | alternativno.net - 21.09.2013

    […] хиляди лева похарчи Лора Крумова за ВИП раждане. Телевизионерката искала да роди в […]

Добавете коментар