Лора Крумова пръсна 3 бона, за да роди като звезда

Гласувайте за статията

Водещата се изръси с цяло състояние за раждането

3 хиляди лева похарчи Лора Крумова за ВИП раждане. Телевизионерката искала да роди в най-добрата болница и при най-добрите условия. Затова пръснала цяло състояние за целта.

Лора Крумова ражда като звезда

Лора Крумова ражда като звезда

Лора, която преди дни стана майка на малкия Явор си запазила самостоятелна ВИП стая в столична клиника. Освен престоя в луксозния апартамент, водещата платила за екип от професори, които да я изродят, изследванията и още куп удобства.

По думите на Крумова раждането в държавна болница нямало да излезе по-евтино и по тази причина новинарката не виждала смисъл да се отказва от удобствата преди раждането. Освен това Лора поискала да получи и всевъзможни обезболяващи средства, пише Lifestyle.bg, цитирайки „Всеки ден“.

Крумова роди сина си Явор в четвъртък срещу петък сутринта. В 1:40 малчуганът проплака за първи път. Наследникът на водещата и приятелят й Сотир ще се прибере у дома след седмица. Майка му се мъчила повече от два дни преди да го роди със секцио.

Въпреки трудното раждане и двамата се чувстват отлично, а Лора няма търпение да се прибере у дома. Водещата все още се възстановява, но близките й издават, че е изключително щастлива от факта, че най-после е родила и се е отървала от част от излишните килограми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар