Лора Караджова топ моделка след раждането (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Лора Караджова доказва, че раждането не е причина да изглежда зле, тя разби мрежата с моделските си снимки

Лора Караджова разби мрежата с моделските си снимки, видя Kliuki.net.

Тя доказа, че раждането не е причина да изглежда зле. Певицата вече си е върнала прекрасната форма и е дори много по-обаятелна.

Дъщерята на Данчо Караджов позира като истинска манекенка, въпреки че е далеч от стандартите. С нейния скромен ръст тя може да мине за Мини Мис, но е факт, че определено предизвиква комплименти и възхитителни погледи.

Лора Караджова

Лора Караджова топ моделка след раждането

Съвсем наскоро Лора Караджова стана майка, като дари половинката си Валентин с прекрасната Алиса. Още седмици след събитието тя беше навън с количката и демонстрира не само широка усмивка, но и завидна фигура.

Сега дойде ред да поразхвърли дрехите и да покаже, че под тях наистина се крие едно бижу. Лора Караджова надали планира да вземе хляба на нашенските моделки, така че те няма от какво да се страхуват, но пък им е достойна конкуренция.

Лора Караджова

Никоя корица не би се отказала от излъчването на Лора, не е само певица!

Последователите на звездата са категорични, че ако остане без сносни парчета, спокойно може да се изхранва чрез фотосесии по списания.

Лора Караджова

В страхотна форма е, въпреки бебето, може само да се гордее, нали?!

Няма да е най-спокойното занимание за една прясна родителка, а и Валентин може да има нещо против, но това вероятно, така или иначе, ще си остане в кръга на шегата… На Лора надали ще й се налага да изпадне дотам, просто може да й е като допълнителна екстра.

Тя със сигурност вече се готви да се завърне ударно на сцената и да прикове вниманието с нови хитове, а феновете й го очакват с нетърпение.

Вижте сами с каква визия впечатли Лора Караджова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар