Лора Караджова потвърди: Диляна и Асен не са заедно

Лора Караджова потвърди: Диляна и Асен не са заедно
5 (100%) 1 vote

Диляна и Асен действително не са заедно, потвърди най-добрата приятелка на моделката

Лора Караджова потвърди витаещите в публичното пространстро слухове, че Асен Блатечки и Диляна Попова не живеят заедно. Близка приятелка с изоставената моделка, певицата със съжаление призна за това развитие на отношенията между приятелката си и актьора. Можем да приемем думите на Лорчето за стопроцентова истина, тъй като двете с моделката са първи дружки.

Диляна и Асен не са заедно

Диляна и Асен не са заедно

Приятелството им се задълбочи много по времето, докато и двете били бременни, говорят запознати. Подкрепяли се през цялото това време на трепетно очакване на първите си деца. Дори моделката, която роди само два месеца преди певицата, й давала съвети за раждането, като препоръчала секцио, по който начин и тя самата родила сина си, за което блондинката специално й благодари.

След раждането на момиченцето на Лора, решили да се „сродяват”; дори запознали двете невръстни бебета, споделят близки до тях, а вече заедно се учат да бъдат майки.

И сега близката с Диляна нахакана блондинка е гневна на чаровния артист, не й харесва последвалото развитие на отношенията и раздялата между двамата , за което упреква Блатечки. Естествено е да застане на страната на близката си приятелка, но не е почтено да обвинява само актьора.

Не споменава нищо за това, че той има свое семейството и друго дете, дъщеря му Катерина, че тя е много важна за него. Премълчава, че приятелката й Диляна е тази, която прави всичко възможно, за да го раздели със семейството му.

Разкъсан между многото си професионални ангажименти и лични проблеми и драми, Блатечки не забравя сина си. Дори да не живее с майката на второто си дете, той изпълнява всички поети към нея финансови ангажименти, а към наследника си се отнася изключително отговорно и бащински.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар