Лияна – тотална лъжкиня! Топ 3 на нейните измислици за тормоз и травми

Лияна – тотална лъжкиня! Топ 3 на нейните измислици за тормоз и травми
3 (60%) 1 vote

Лияна се оказа тотална лъжкиня, коментират я в мрежата, а нейните измислици за тормоз и травми заради косата нямат край…

 

Лияна се оказа тотална лъжкиня!

Нейните измислици просто нямат край, коментират в мрежата, научи Kliuki.net.

Лияна се оказа тотална лъжкиня! Измислиците й за тормоз и травми нямат край, а за косата пък съвсем...

Лияна се оказа тотална лъжкиня! Измислиците й за тормоз и травми нямат край, а за косата пък съвсем…

Певицата изглежда обича да драматизира и от всяка „муха” да прави „слон”. Въздишките й, сълзите и мигането с клепачи обаче съвсем не трогват всички и особено тези, които са свидетели на живота й.

Дори онова за отрязаната й коса, което тя раздухва като едва ли не най-голямата й травма, е повече от виц, разкри я и Венета Райкова. Водещата на „Горещо” не се стърпя да изплюе камъчето и каза истината, която знае отлично от фолк певеца Коцето – братовчед на Лияна.

После поповчанката сигурно се притесни, че се меси не където й е работа и си изтри поста, но фактите си остават такива.

Венета Райкова издаде Лияна за "драмата" с косата й

Венета Райкова издаде Лияна за „драмата“ с косата й

„Жената на Фалконети е разбрала, че мъжът й изневерява с Лияна и я причаква заедно с приятелки пред едно заведение, където й маха само един кичур от косата… По това време тя е била с малко бебе и дори е спряла да кърми от стреса. Затова го е направила!”, разясни подробно Венета Райкова, писа изданието kliuki.ws.

С което лъсва първата лъжа на Лияна! Тя твърдеше, че насила са я остригали сериозно, а свършеното било от ревност и по заръка на гаджето й. Наясно сме, че Лияна се срамува от реалните причини и затова го спестява на хората…

Лияна обича да се прави на жертва - що за роля е това?!

Лияна обича да се прави на жертва – що за роля е това?!

Следващата лъжа на Лияна е свързана с това, че доскорошният й мъж, който е баща на детето й, е лют балканец и я е държал изкъсо. Клиповете и провокативните снимки, както и нощните скитания на изпълнителката, подсказват съвсем друго. И не само това, Махмуд я прие отново, въпреки че тя кривна от пътя с Благой Георгиев, припомня HotArena. А Лияна разправя, че е била като робиня, потискана, без право на нищо и лична свобода… Да, ама не, както се казва.

Приказките на Лияна куцат здраво. Сериозно накара всички да се замислят, когато днес разказваше прочувствено на Павел Чернев, че винаги се е оправяла сама и затова е боец. Реално си е повод за гордост за една жена, само да беше и вярно…

„Смачканата” и „тормозена” от Махмуд чалга звезда пропуска да спомене колко пари е налял кюрда в професията й. Подаръците й въобще няма да броим, но един тв продукт от нейните струва поне 10 хиляди евро. От там нататък сметките са лесни и всеки може да ги направи.

В крайна сметка Лияна се оказва тотална лъжкиня!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар