Лияна призна, че свалките с Тервел са по сценарий

Гласувайте за статията

Певицата изпълнява поръчка на сценаристите на шоуто, за да им осигури рейтинг

Сценарий ли са свалките на Лияна с Тервел?

Сценарий ли са свалките на Лияна с Тервел?

В последните дни най-осъжданата тема в светското пространство е поведението на Лияна в къщата на ВИП Брадър. И по-конкретно любовният триъгълник, в който се забърка певицата. Изпълнителката на „Забий ми ножа“ за нула време успя да завърти главата на Тервел Пулев. Който, както е добре известни, има сериозна приятелка и дете извън къщата на съквартирантите.

Съвсем естествено, разюзданото поведение на Лияна, която за пореден път показа, че не се свени да се слага на обвързани мъже, предизвика бурни реакции сред зрителите. И докато част от тях осъдиха държанието на певицата, то други заподозряха сценарий, с който продуцентите на шоуто да си вдигнат рейтинга.

Потвърждението дойде не от къде да е, а от личната страница на звездата във Фейсбук. „Вие, зрителите на ВИП Брадър, трябва да гледате на случващото се като на един предварително написан сценарий“ – този пост се появи в социалната мрежа.

Факт е, че докато Лияна е в къщата, страницата й се поддържа от админи, не от нея. „Не е ли логично обаче те да са запознати с делата й, все пак са й близки хора? И да знаят точно какво се е договорила със създателите на шоуто“, разсъждават онлайн потребителите.

Други обаче видяха в публикацията отчаян опит на администраторите да спасят безвъзвратно рушащия се имидж на любимката им. „Видяха, че всички я намразиха заради това, че се показа каква е всъщност – въртиопашка. И сега гледат да замажат положението с оправданието, че е сценарий“, коментират форумци.

А вие как мислите? Сценарий ли са свалките на Лияна с Тервел или това си е нормалното поведение на певицата?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар