Лияна отсвири Мариян, остана с Павел Чернев

Поп фолк певицата и бившият депутат се появиха хванати за ръка на светско събитие

Изглежда отношенията между Павел Чернев и Лияна, които започнаха като флирт в Къщата на ВИП Брадър са продължили и след края на шоуто. Нещо повече, явно певицата и бившият депутат са задълбочили връзката си, тъй като се появиха заедно на светско събитие по случай годишните награди на Папараци.

Лияна и Павел Чернев се появиха заедно на светско събитие
Лияна и Павел Чернев се появиха заедно на светско събитие

Лияна и Чернев дори гордо позираха хванати ръка за ръка, а присъстващите гости веднага заподозряха, че между тях има нещо повече от приятелство. Още повече, че чалгаджийката отсвири Мариян Кюрпанов, с когото също имаше кратка закачка в Къщата. По време на гостуването си в „На кафе“ самият манекен сподели, че не е прекъснал контактите си с Лили, но двамата се чуват доста по-рядко отколкото в началото.

„Ясно е, отсвирила е Мариян, за да бъде с Павел“, коментират форумци. „Много ясно, Чернев е по-перспективен, има повече пари“, не пропускат да се заядат зложелателите. Самата Лияна все още не е коментирала дали между нея и Павел се заражда любовна история. „Може пък просто да го е поканила като приятел“, защитават феновете любимката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.