Лияна омайва и Павел Чернев! Виж как си разменят нежности (ВИДЕО)

Лияна скочи да омайва и Павел Чернев, двамата си разменят нежности, а певицата е особено напориста

 

Лияна скочи да омайва и Павел Чернев!

Певицата започна да гали политика, а той се разтопи от кеф. Мрежата изригна от поведението на фаталната участничка във „ВИП Брадър”, която изглежда е решила да спечели всички мъже от Къщата на своя страна, забеляза Kliuki.net.

Лияна омайва и Павел Чернев, гали го и го разтопява от кеф в Къщата
Лияна омайва и Павел Чернев, гали го и го разтопява от кеф в Къщата

След като успя да оплете в мрежите си Мариан Кюрпанов и Тервел Пулев, сега Лияна е предприела нова тактика. Павел Чернев пък уж го играе много серт, но направо омекна за секунди, когато Лияна взе да му милва ръцете и да се държи за него, сякаш й е първа дружка. „Нищо чудно и Павел да я поиска в банята!”, кискат се по адрес на звездата в нета.

Лияна вече си навлече гнева на цяла България, защото е на път да разбие семейството на боксьора, с който не спира да флиртува повече от горещо. Спортистът май също си пада по нея, а и как да устои на изкушението, което му се предлага.

Неговото залитане също не е оправдано от зрителите, тъй като в крайна сметка той е обвързаният в случая. Диана – жената, от която има дете и все още са заедно, надали се чувства приятно след създалата се пареща игра във „ВИП Брадър”.

Лияна пък намира всичко за напълно естествено и платонично, но сега скочи да омайва и Павел Чернев!

1 коментар
  1. Nasko SLadkiq казва

    sexy

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.