Лияна лъсна рошава и без грим

Лияна лъсна рошава и без грим
5 (100%) 2 votes

Ето защо фолк певицата не сваля грима в Къщата

Фолк певицата Лияна вечно ходи с тюрбани и грим в Къщата на „ВИП Брадър“. Причината за това не е само прекалената й суетност, а и защото изглежда стряскащо без грим. Фото без фотошоп разкри истината за звездата. Оказа се, че хубавото Лили без макиаж никак не прилича на палавницата Лилисита, която напоследък скандализира и фенове и зрители с поведение и визия в Къщата.

Eто я Лияна натурална

Eто я Лияна натурална

Всъщност хубавелката няма дълги мигли, с каквито размеква мъжките сърца, а дори да има перфектна кожа, не може да скрие първите бръчици по нея. Да не говорим за къдравата й коса–бухната на всички посоки и направо неуправляема.

В Къщата Лияна винаги изглежда безупречно, много елегантна, макар с твърде оскъдно облекло. Никой обаче не отрича, че певицата не излиза без грим и прическа и дори си ляга с грим.

Харесва ли ви?

Харесва ли ви?

Истината обаче лъсна след уникалния кадър, който се появи в социалните мрежи. „Това е друг човек!“, „Така ли изглежда натурална!“, „Не може да е Лияна“, гласят повечето от коментарите.

Други са на мнение, че без грим Лияна изглежда по-добре. „Като няма един тон грим върху лицето си е направо красавица“, „Да махне тая цапаница от себе си, без грим изглежда супер“, коментират в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лияна лъсна рошава и без грим”

  1. зико

    окт. 26. 2013

    така изглежда, щото си мие косата и е чистоплътна, иначе не ходи така. много красива жена.

    Reply to this comment

Добавете коментар