Лияна изригна: Не съм лека като колежките си!

„Не ми четете морал, не съм златотърсачка, за разлика от колежките ми“, беснее чалгаджийката

Излизането на Лияна от Къщата на ВИП Брадър беше очаквано с огромно нетърпение от феновете. Не за друго, а защото всички тръпнеха от любопитство да разберат как ще реагира чалгаджийката като се види как е изглеждало отстрани поведението й в шоуто. И най-вече свалките й с всички мъже поред.

Лиана нападна Галена
Лиана нападна Галена

Е, реакцията на певицата не закъсня. Само че вместо да си посипе главата с пепел и да се засрами от леконравното си държание, звездата реши да се защити, като нападне свои колежки. „Не ми четете уроци по морал!“, изригна Лиянчето в личната си страница във Фейсбук. И допълни, че за разлика от нейни колежки не е известна с връзките си по сметка, още по-малко пък със скандално клипче в мрежата.

И макар да не споменава имена, феновете веднага се досетиха, че бившата вече съквартирантка говори за колежката си от „Пайнер“ Галена. „Защо намесваш Галена? А и да отричаш, всички видяхме как Тервел ти бърка под хавлията“, разгневиха се потребителите. Изглежда, че в опитите си да се изкара светица, Лилито е решила да плюе по другите певици от гилдията. Това обаче никак не се хареса на феновете. Които вкупом скочиха да защитят любимката си от „Пайнер“.

„Къде намесваш Гален, бе? Кой ти е крив, че всички те видяха колко си лека“, възмущават се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Вие казва

    Лиянче не само сред колежките ти си най леката ами и при милиони жени по-света.Курдският ти бандит по любов ли беше?Сама си каза,че не си го обичала.Като толко съжаляваш ,че нямаш порно клипче ,направи си но пък не беше и малко порнографията ,която показа във Биг Брадар.Все някой друг и е виновен на малоумната стигна до там ,че дебели извратеняци да е барат по моцарелите .Разликата между тези които направиха клипове поне се омъжила и кроят аха.Ти не можа вътре да ударжиш за дни .Лилето малоумното,лекото,тъпото,жертвата.Разваля семейства и то не какви и да било ,а на бременна жена .Тва не е човек ,а крава!

  2. Vania Stoicheva казва

    Ти си още по-зле – не само че си лека , но си и куха лейка .Не се прави на девица , всички те видяхме каква си ………..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.