Лия оплю днешните фенове на поп фолка, не би пяла пред тях

Забравените поп фолк звезди от близкото минало се мъчат да напомнят за себе си със скандали

Кати е прекалила с ботокса
Кати е прекалила с ботокса

Безспорно поп фолк културата роди много звезди в страната ни. Музиката, която навлезе в България преди 20-на години и все още е предпочитания от много българи жанр, даде хляб на всякакви знайни и незнайни фолкаджийки, които пълнеха очите на зрителите. Факт е, че малцина от тях като Камелия, Глория и Ивана успяха да се задържат на небосклона и то благодарение на певческите си качества. Останалите потънаха в забрава като дори и нискоразрядни кръчми отказват да ги канят по участия.

И докато част от бившите поп фолк величия се примириха, че вече са изместени от по-младите си колежки, то други не можаха да преглътнат „обидата“ и са готови на всичко, за да се намърдат отново в светлините на прожекторите. Типичен пример за това е Кати. „Волната пеперуда“ на поп фолка преди години скоростно изкачи музикалните върхове в страната се сгромоляса също толкова скоростно. Кипяща от желание да се завърне с гръм и трясък обаче Кати реши да заложи на най-лесния начин за това – евтиния скандал.

Забравената фолкаджийка тръгна да разправя наляво и надясно, че навремето имала афера с покойни бос на ВИС Георги Илиев. И макар за всички да е ясно, че Илиев никога не е имал намерение да зарязва съпругата си Мая заради която и да е от еднодневните си забежки, блондинката си позволи да разправя, че той едва ли не щял да се разведе и да се ожени за нея.

Лия
Лия

Не по-малко скандално се изцепи и Лия, позабравената дуетна половинка на Кондьо. Изпълнителката на „Дяволски чаровник“, която по думите й, сама е избрала да спре да пее, в момента се подвизава като най-обикновена домакиня. Очевидно чувствайки се изолирана от светския живот, екс-звездата побърза да оправдае тоталната си забрава, заявявайки, че не само, че тя е решила така, ами никога не би се унижила да пее пред днешната публика. „Навремето ние, певиците, бяхме интересни. Това го няма сега“, изцепи се чалгаджийката.

А какво се случва с някои от другите звезди от зората на чалгата, можете да видите ТУК.

1 коментар
  1. мда казва

    Още една забравена мутреса се обади от отвъдното. На кого му пука? Още много ще потънат в забрава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.