Листопад сниман в дом на 120 години – вижте го отвътре

Листопад сниман в дом на 120 години – вижте го отвътре
3 (60%) 2 votes

Листопад сниман в дом на 120 години, превърнали го снимачна площаска

Култовата сага Листопад разплака милиони фенове с разказа за историята на едно семейство. А домът, в който бе сниман сериала се превърна в истинска туристическа дестинация. Хиляди туристи се стичат и днес, за да видят къщата на Али Ръза в Бейлербей.

Просторната сграда рядко е отворена за посетители, но въпреки това интересът към нея е огромен. След успеха на хитовата сага, българските туристи, желаещи да надникнат в дома на Али Ръза и семейството му стават все повече.

Домът от Листопад променен до неузнаваемост днес

Домът от Листопад променен до неузнаваемост днес

Любопитен факт е, че имението е истински паметник и то не само на телевизионната история. Къщата е на повече от 120 години, но е отлично запазена. Собственикът й от десетилетия я предоставя за снимки, но след успеха на Листопад просто няма и миг спокойствие от желаещи да я видят отвътре.Тълпи туристи от България, Азербайджан, Грузия и куп други страни идват всеки ден, за да зърнат това кътче.

Феновете имащи възможност да видят терасата, градината и най-вече да надникнат вътре в дома на Али Ръза разказват, че и вътре атмосферата е невероятна.

Отвън обаче къщата доста се е променила и не изглежда толкова красива и бляскава както на екран. Недалеч от нея обаче се намира домът на Ферхунде, докато домът на Седеф и Нехир реално не съществува. Кинематографски трик заблуждава зрителите, че двете семейства живеят почти врата до врата, издават съседи.

Къщата от Листопад и след сериала си остава истинска атракция. А желаещите да надникнат в нея и до днес са на тълпи. Направете и вие една виртуална разходка из стаите, където се разиграха драматичните съдби на героите. Снимки можете да видите в галерия по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар