Линдзи Лоън – от чаровна сладурана до състарена наркозависима

Линдзи Лоън – от чаровна сладурана до състарена наркозависима
3.33 (66.67%) 3 votes

Линдзи Лоън няма нищо общо със сладкото момиченце, което покори Холивуд с „Капан за родители“

Линдзи Лоън е типичен пример за пагубното влияние, което славата може да има върху децата звезди. Актрисата стана световноизвестна с ролята си в „Капан за родители“, където играеше ролята на две близначки, опитващи се да съберат разделените си родители. Симпатичната червенокоска моментално грабна сърцата на зрителите, а специалистите й предричаха бляскава филмова кариера.

Линдзи Лоън няма нищо общо с някогашното чаровно момиченце

Линдзи Лоън няма нищо общо с някогашното чаровно момиченце

Това обаче не се случи. И не заради липсата на талант, който Линдзи Лоън безспорно притежава. Ранната слава се отрази пагубно на Линдзи Лоън и тя затъна с проблеми с дрогата и алкохола. За капак младата звезда реши, че е започнала да остарява и се подложи на няколко пластични операции, за да запази младостта си. Всичко това оказа своето негативно влияние върху Линдзи Лоън и видът на 27-годишната актриса е като на жена на средна възраст.

Феновете й са буквално втрещени от подпухналото й лице, бръчки и увиснала кожа. И макар да твърди, че вече се е взела в ръце, феновете й се притесняват, че наркотиците, скандалите и няколко съдебни дела, по които беше подсъдима, ще разбият и без това здравето и визията на любимката им.

Вижте сами как се промени Линдзи Лоън през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар