Линчуват майката на Албена Вулева във Фейсбук! Била луда! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Албена Вулева ще бере голям срам, след като излезе

Албена Вулева ще се срамува и с право ще се ядоса, след като излезе.

Албена Вулева

Майката на Албена Вулева предизвика доста потребители

Причината е, че във Фейсбук всички са настръхнали срещу майка й, която не спира да коментира активно ВИП Брадър, научи Kliuki.net.

В нейните очи повечето участници не стават за нищо, тя редовно им сипва по чаша отрова с изказванията си. Досущ като Албена Вулева. Острият език изглежда е по наследство и в това няма нищо лошо, стига да е подплатен с основателни причини, гласят мненията.

Албена Вулева

Албена Вулева ще бере срам, след като излезе от ВИП Брадър

Людмила Захагаева обаче никак не се нрави на околните. Нейните постове са с големи букви, въпреки забележките, които й се правят. Освен това са критично настроени и колкото и да се плюе масово по звездите, явно майката на Албена Вулева няма мярка в това отношение. Околните искат да я линчуват, а някои дори сътвориха страница срещу нея.

Да я изпратим в Сибир, зоват там, но малцина са им са се вързали на посланието. Албена Вулева дори не подозира, че отвън си има такава яростна защитничка, която вече е на нож с потребителите в нета и дори е определена като луда.

Блондинката засега няма проблеми с останалите съквартиранти, даже е на път да измие лошия си имидж в очите на родните зрители, които облъчваше години наред със Сигнално жълто. Албена Вулева успя да изуми всички с пластичните си корекции, тъй като тя редовно осмиваше именно тези промени при фолк дивите.

Времето си каза думата и самата Албена Вулева прибегна до тях. Колкото и да се опитва да бъде встрани от тези среди, тя е неразделна част от тях, споделят противници на водещата.

Срещат се и такива, които здраво й симпатизират и я поощряват за участието й във ВИП Брадър.

А вие вижте майката на Албена Вулева – има огромна прилика между двете, както визуална, така и словесна!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар