Лили Иванова побърква колеги с капризи

Гласувайте за статията

Певицата иска вода с лайм и диня, забрани да я снимат на сцената

Естрадната прима Лили Иванова побърка всички с капризите си. Певицата, която се готви за концерт на морето за пореден път предяви купища изисквания.

Лили с куп претенции за концерта на морето

Лили с куп претенции за концерта на морето

Макар откъм кетъринг Лили да е най-непретенциозната звезда, във всичко останало, певицата държи първо място. Къде да нощува, как да нощува, а също и кой ще я придружава в хотела са само част от претенциите на Лили по участия.

За концерта си в Лозенец, за който се говори от седмици, певицата постави нови рекорди, пише „Блиц“.

Изпълнителката поиска изобилие от топла минерална вода с лайм, по-малко черен шоколад и повече диня, за да се тонизира в жегите. Освен това изпълнителката държи да се запази в най-строга тайна, къде смята да отседне. А строга охрана ще следи никой да не я смущава след концерта.

Феновете на Лили вероятно ще бъдат неприятно сюрпризирани от факта, че ще им бъде напълно забранено да я снимат. Певицата наложи вето върху снимките с камери и телефони още преди година. Желаещите да я послушат отдалеч, но безплатно пък ще бъдат прогонвани от охраната на певицата. Която както винаги се движи в компанията на огромен антураж, зает да следи нищо да не й липсва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лили Иванова побърква колеги с капризи”

  1. ЛИЛИ е незаменима!

    Reply to this comment

Добавете коментар