Лили Иванова изгуби скъп приятел

Лили Иванова изгуби скъп приятел
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова страда за Стефан Зашев

Лили Иванова изгуби скъп приятел в лицето на Стефан Зашев, научи Kliuki.net. Поп иконата тъжи за един от най-близките си и обичани другари.

Лили Иванова

Лили Иванова и Стефан Зашев бяха много близки

Стефан Зашев беше човекът до Лили, който в последните години бе плътно до нея и беше един от организаторите на концертите й. Той беше от малцината, допуснати в кръга на певицата, и дори с нея празнуваха сами седемдесетият й рожден ден.

Всички лични поводи те споделяха заедно.

Смъртта му е една от най-тежките загуби за Лили Иванова в живота й. Има хора, които оставят вечна следа в живота и в сърцето на близките си, посочи звездата на страницата си. Тя сподели, че той ще бъде завинаги в сърцето й. Неслучайно вървяха слухове, че двамата са били нещо повече от истински приятели, но нито тя, нито той потвърдиха приказките по свой адрес.

Лили Иванова направи изключително трогателна изповед, с което разплака и последователите си. И почитатели на изпълнителката, и просто потребители на интернет, усетиха болката и скръбта на Лили от тези нейни редове.

Лили Иванова е примата на българската естрада. Една от малкото признати по цял свят. Има безброй фенове и хора, които я боготворят и обичат. Тя е енергична, неостаряваща и обаятелна, винаги намира време да пръска любов около себе си. И все пак около нея беше пусто и самотно, само избрани имаха честта да бъдат толкова близо до нея, както беше със Стефан Зашев.

Днес певицата страда. Загубата на Стефан Зашев отвори страшна рана в сърцето й. Всички познават Лили Иванова като силна и непоклатима личност, но понякога животът може да разтърсва из основи.

Лили не прави изключение – и тя страда, когато понесе такъв удар, но скоро ще се възстанови и с нови сили ще поеме отново напред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар