Лили Иванова бясна, Николета тръгна по петите й

Лили Иванова бясна, Николета тръгна по петите й
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова стана жертва на папараците на Николета, певицата бясна

Лили Иванова е бясна на папараците на Николета Лозанова. Примата на българската поп музика бе взета на прицел от водещата на „Поверително“. В новото си предаване плеймейтката най-после се закани да проследи поп легендата. Още от първия брой на предаването си, Лозанова обещава на зрителите интересни факти за Лили и най-накрая пусна папараците по следите й.

Предвид желанието на Лили да държи личния си живот далеч от медиите, както и да притежава известна анонимност, папарашките кадри заснети без нейно знание едва ли ще й се харесат. От обкръжението на певицата коментират, чеЛили Иванова побесняла, когато научила, че Николета е пратила снимачен екип, който да я следва по петите.И нищо чудно поп примата да я прати на съд.

Николета прати папараци след Лили Иванова

Николета прати папараци след Лили Иванова

Лили Иванова не обича да излага личния си живот на показ. Тя не понася да я снимат и ненавижда папараците. Със сигурност ще прати на съд Николета. Още повече, че подобно навлизане в личното й пространство е недопустимо за нея“, коментират фенове на поп примата из форумите.

Самата Лили Иванова е добре известна със саможивостта си и нежеланието си да я снимат. Певицата пази личния си живот в строга тайна и подобна груба намеса в личното й пространство едва ли ще бъде оставена без последствия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар