Ето как брадърката Лили се подвизава в Испания

Гласувайте за статията

Брадърката с еротична фотосесия в Испания

Лили от Биг Брадър лъсна в нов скандал. Популярната брюнетка с амбиции за актриса е на път да се превърне в истинска звезда от филмите за възрастни. Плеймейтката дори се похвали, че е заснела гореща фотосесия докато била в Испания. И ако съдим по нея, нищо чудно скоро да се похвали и с кариера във филмите за възрастни.

Всъщност брадърката спокойно може да се котира в индустрията заради поредицата си от горещи фотосесии. Наскоро в мрежата се появиха пикантни нейни снимки, правени за известно мъжко списание, пишат отhotarena.net.

lili

Междувременно обаче, самата Лили не пропусна да се похвали, че има подобна фотосесия и в Испания. В „Здравей България“ силиконката побърза да сподели, че е позирала за еротични снимки за известно мъжко списание на Пиренеите.

В еротичното издание направо се превъзнасят по напращелите й форми – „истинска богиня с размери 93-61-86 – перфектно тяло“. Нищо чудно след пикантната си фотосесия Лили да се похвали и с някоя роля във филм за възрастни — където ще покаже най-добре „талантите“ си. В мрежата вече се чуха слухове, че брадърката има не едно, а няколко домашни клипчета с подобно съдържание. Засега обаче нито едно от тях не е видяло бял свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар