Лестер заведе Тризначките в Загреб (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Трите грации заминаха за Хърватия

Победителят от последния сезон на „Биг Брадър“ Лестер отведе тризначките в Загреб. Компанията се събра в Хърватия по покана на македонеца.

Лестер заведе тризначките в Загреб

Лестер заведе тризначките в Загреб

В скайп разговор с Гала в „На кафе“ Лестер сподели, че групата много се забавлява. А малко по–късно и самите сестри пуснаха снимки от Загреб, където са отседнали.

Феновете им веднага забелязаха луксозното местенце, в което тризначките отдъхват. „Хубаво място“, пишат техни почитатели в мрежата.

Лестер не пропусна да се похвали, че вече е запознал Вяра, Надежда и Любов с нощния живот в Загреб. И сподели, че всички са на гости на негов приятел. Именно снимки от дома му споделиха трите сестри. Което даде повод и за доста коментари в мрежата.

Сестрите изглежда добре си прекарват там

Сестрите изглежда добре си прекарват там

В луксозния и просторен дом, сестрите очевидно се чувстват като у дома си. И се забавляват наистина много по време на престоя си там. Любов и Надежда дори си направиха снимки за спомен. И се показаха рано сутрин, напълно натурални.

Останалите дестинации от балканската обиколка на сестрите и Лестер все още не са ясни, но се очаква компанията да посети и дома на брадъра в Македония. Тъй като досега триото не се е похвалило, че са посетили и жилището на победителя от последния сезон на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар