Лестер глези тризначките с ваканция

Лестер глези тризначките с ваканция
5 (100%) 1 vote

Вяра, Надежда и Любов заминаха на гости на Лестер в Македония

Слънчева ваканция в Македония си подариха Вяра, Надежда и Любов. Брадърът Лестер отведе трите грации зад граница. Тризначките не пропуснаха да се похвалят, че вече са на гости на гаджето на Надежда с актуални снимки от там. Само преди дни блондинката се похвали, че ще замине с Лестер за Македония и забра сестрите си за ваканцията.

Лестер отведе тризначките в Македония

Лестер отведе тризначките в Македония

Трите фурии изненадващо решиха да отпрашат към Македония, за да си починат преди следващата си телевизионна изява. Вяра, Надежда и Любов наскоро споделиха, че са си взели кратка ваканция преди отново да се проявят в ефир. След като хубавата Надя си призна, че има връзка с Лестер тя спря да крие отношенията им. И дори сама започна да споделя снимки на двата заедно.

Влюбените обаче изглежда няма да имат възможност да се порадват на романтични мигове, тъй като с Надежда са плътно и двете й сестри. Малко след като се върна от ваканцията си в Солун, Любов се присъедини със сестра си Вяра към Лестер и Надя за ваканцията в Македония. Изглежда тризначките са твърдо решени да не се разделят при никакви обстоятелства. Което едва ли е особено приятно на влюбената двойка, която няма шанс да се усамоти дори за малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лестер глези тризначките с ваканция”

  1. Заслужена почивка!

    Reply to this comment

Добавете коментар