Лео заряза близнаците, Лучия гледа сама децата

Гласувайте за статията
Италианецът влезе с амбицията да спечели Биг Брадър

Лео Бианки лесно се превърна в един от любимците на зрителите от втория сезон на Биг Брадър. Сега той отново прекрачи прага на Къщата, но този път остави отвън жена си Лучия и новородените им близнаци – пише „България днес”.
„Остана ми горчивина от финала преди години с Миро, който ме победи. Сега влизам пак, за да спечеля” – призна Лео в типичния си веселяшки стил пред Ники Кънчев. Лео поднесе искрените си извинения на съпругата си Лучия, че ще трябва да се грижи сама за близнаците Николо и Матиа. Италианецът призна, че е викнал и подкрепление от фамилията си в родината.
„Половин Италия е тук, майката на Лучия, баща й, моето семейство също” – призна Лео. Освен бебетата италианецът заряза и кариерата си на водещ в името на риалитито – отбелязва изданието.

Лео Бианки

За близнаците Лео е викнал подкрепа от Италия

Според запознати, освен заради забавлението Лео влиза в шоуто и заради тлъстия хонорар, който му обещали продуцентите на предаването. Иначе нямаше да зареже нито семейството си, нито ресторантьорския си бизнес за цял един месец – коментират зрителите на Биг Брадър.
39-годишният Лео е зодия Риби. Като свой вреден навик определя, че често е егоист – пише на представянето му в официалната страница на Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар