Лекарите: Шумахер ще живее!

Лекарите: Шумахер ще живее!
5 (100%) 2 votes

Медиците обнадеждени от състоянието на шампиона

Михаел Шумахер има все по-големи шансове да се възстанови от фаталното падане миналата седмица. Шампионът от „Формула 1“, който пострада на ски във Франция вече е стабилизиран. Лекарите официално оповестиха добрата новина и обявиха, че има надежда пилотът да се оправи. Близките на Шумахер са изключително щастливи от този факт, въпреки че опасностите за живота му не са отминали.

Повече от седмица Михаел бе поддържан в изкуствена кома, а състоянието му бе определяно като критично. Късно вчера медиците най-после обявиха, че шампионът е стабилизиран, а показателите му вече не са рискови. Лекарите обсъждат лечение по напълно нов метод, който да спаси шампиона от тежките травми. „Има шанс да оживее“, коментират медиците и се подготвят за новите процедури, които ще проведат на пилота от Формула 1.

Лекарите обнадеждени за живота на Шумахер

Лекарите обнадеждени за живота на Шумахер

Засега Шумахер няма да бъде местен от болницата във Франция и продължава да бъде лекуван от екипа на професор Жан Франсоа Пайен.

На два пъти през изминалата седмица изглеждаше така сякаш Шумахер ще изгуби живота си. И въпреки че състоянието му е стабилно, според bild.de пораженията върху мозъка му са много сериозни. През следващите дни ще бъдат направени серия тестове, които да определят колко точно е увреден мозъка на шампиона. Засега той ще остане в състояние на изкуствена кома, докато специалистите не решат да го събудят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар