Лъснаха! Заедно ли са красивите влюбени Ники и Саня?

Лъснаха! Заедно ли са красивите влюбени Ники и Саня?
5 (100%) 1 vote

Ники Илиев и Саня Борисова силно притесниха феновете си, които от месеци се питат какво става с тях

 

В началото на тази година много нашенци силно се разстроиха от тъжната история на Ники Илиев и Саня Борисова.

Отдъхнахме си! Ники и Саня са отново заедно

Отдъхнахме си! Ники и Саня са отново заедно

Красивата звездна двойка се венча преди месеци и феновете им бяха във възторг. Любовта им беше повече от вълнуваща и романтична, но не след дълго настъпи раздор между тях.

Kliuki.net писа, че ревност стана причина за техния конфликт, а в мрежата буквално през сълзи прочетоха, че актрисата си е взела багажа и е избягала от половинката си. За щастие кризата е преминала и двамата отново са заедно!

Двамата са много красива двойка и феновете ги обожават

Двамата са много красива двойка и феновете ги обожават

Скоро те дори са засечени в един от търговските центрове в столицата, където седнали да пият кафе и направили покупки из магазините. Това е отлична новина за почитателите им, защото те страдаха наравно с тях. „За малко да се разделят трайно, при това заради глупост!”, пишат въздишайки във форумите. „Така е не можах да разбера Саня с какъв акъл е решила, че един чат може да е проблем?!”, коментират още загрижени за тях.

Важното е, че лошото е зад гърба им, а младите са все така влюбени и копнеят един за друг. Близките им бяха почти сигурни, че това ще се случи, защото са наясно колко се обичат Саня и Ники. Сега и те са доволни от развръзката, а всички се надяват, че тази грозна ситуация между тях, няма да се повтори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар