Лъснаха импланти в челюстта на Мария! (СНИМКА ОТБЛИЗО)

Гласувайте за статията

Интервенцията се прави от хора с т.нар. синдром „птиче лице“ – когато брадичката е твърде малка

maria-implanti

Мария преди и сега

Лъснаха странни издутини по брадичката на фолк певицата Мария. Изпълнителката на „Ти позна ли ме“ е известна с увлечението си по пластичните операции, но досега не е излизала информация, че има импланти в челюстта.

На снимката, която сме прикачили обаче, ясно се вижда, че към брадичката й има допълнително прикрепена кост или друг вид импланти. Това забелязахме от Kliuki.net, след като уголемихме фотоса от последната й фотосесия.

Мария преди операцията

Мария преди операцията

Подобни импланти се слагат в брадичката, за да изглежда тя по-издължена и издадена напред. Интервенцията се прави от хора с т.нар. синдром „птиче лице“ – когато брадичката е твърде малка и дори се отразява на захапката. А отскоро е истински хит сред звездите! Имала ли е подобен проблем и Мария?

От Kliuki.net потърсихме стари снимки на певицата още отпреди корекциите на устните й. И в действителност брадичката, челюстта и цялата форма на лицето й преди са били различни! Тогава лицето й е имало доста по-овална форма, с видимо по-малка брадичка.

Но ако Мария си е правила уголемяване на брадичката, защо досега едва сега се забелязват имплантите? Отговорът е лесен – драстичното отслабване на певицата в лице позволява допълнително добавените елементи да лъснат. Освен това певицата рядко си позволява снимки в толкова близък план, и с такова голямо качество.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар