Лъснаха! Ето колко некадърно е журито на „Гласът на България“

Гласувайте за статията

„Да се смееш ли, да плачеш ли…”, възмущават се потребителите в мрежата

 

Експертното жури на „Гласът на България” май е пропуснало уроците в музикалното училище, кискат се недоволни зрители, забеляза Kliuki.net.

"Експертното" жури се изложи! Преслава и Вики Терзийска май не са много в час!

„Експертното“ жури се изложи! Преслава и Вики Терзийска май не са много в час!

Повод за тяхното мнение е снощната изцепка в предаването, когато пред цяла България лъснаха познанията на чалга звездата Преслава и поп певицата Вики Терзийска. „Добре, че беше Данчо Караджов да ги свали на земята!”, пишат потресени фенове на шоуто за таланти. Пред тях стоеше Веси Ценова, която се представи достойно, но единствен в отбора си я пожела Данчо Караджов. След края на песента, Вики Терзийска се опита да разкритикува начина на изпълнение, а Преслава се включи, за да я обори, но в крайна сметка двете станаха за смях, убедени са седналите пред екрана.

Веси Ценова попадна в отбора на Данчо Караджов

Веси Ценова попадна в отбора на Данчо Караджов

„Като не са наясно, какво се обаждат! Момичето пя страхотно!”, коментират в мрежата. Вики и Преслава се хванаха за фалцета на девойката, а Данчо Караджов им направи забележка, че фалцет при женските гласове няма.

Красавиците преглътнаха резила и се опитаха да се овладеят, но на лицата им се изписа неудобство. За родните почитатели на този вид продукции нещата вече са повече от ясно. „И те ще ми оценяват възможностите на хора, които от години се занимават с пеене и музика – голям срам!”, негодуват още сащисани потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Лъснаха! Ето колко некадърно е журито на „Гласът на България“”

  1. SISI

    февр. 13. 2013

    greshkata e na dan4o karadjow alcet ima i w genskia glas taka 4e preslawa e napalno parwa a dan4o karadjow e nekompetetnten

    Reply to this comment

Добавете коментар