Лъснаха! Ето какви ги въртят „Пайнер” зад кулисите

Гласувайте за статията

Траяна разобличи продуцентите си, защото е обидена, че не е включена в нито една от номинациите за наградите на чалга телевизията

 

Фолк фурията Траяна тръгна на война срещу телевизията-майка „Планета”. Продуцентите й не я сложиха в никакви номинации за награди и тя се разбесня, пише kliuki.bg.

Някои на тази маса са фаворитки, но Траяна не е сред тях

Някои на тази маса са фаворитки, но Траяна не е сред тях

Силиконовата певица се е трудила здраво, издаде албум и няколко парчета от него станаха хитове, но така и не попадна в разпределянето на призовете.

“Много съм разочарована, че не заслужих дори номинация в някоя от категориите и и се чувствам недооценена. Въобще не съм съгласна с нечестностите във фирмата и се чудя дали изобщо си струва да продължа. Плащам висока цена, както финансова, така и здравословна, а накрая за какво?!

Траяна е бясна, че не я оценяват

Траяна е бясна, че не я оценяват

Наградите нямат никакво значение за мен, но когато даваш всичко от себе си, е много обидно.”, простена на всеослушание Траяна.

Последният й проект струвал над 40 бона, а инвестицията не можела да се възвърне по никакъв начин, коментира още Траяна. Тя е на ръба и се кани да спре с пеенето, за да се насочи към нещо, което няма да й носи толкова вреди и нерви.

Феновете изпаднаха в истерия, че това наистина може да се случи и сега се опитват да я разубедят. Сигурно прелестната чалга дива все пак ще размисли, защото едва ли славата не й носи известни облаги, но крайното решение ще вземе само и единствено тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар