Лъсна сумата, взета от Рут за разгласяване на бременността й!

Гласувайте за статията

50 000 лева е гушнала Рут Колева, за да каже пред цяла България, че чака бебе от бившия си приятел Калоян

Рут Колева

Рут Колева се радва на 50 бона

Лъсна сумата, която Рут Колева е взела за разгласяване на бременността й, и цифрата е колосална. 50 000 лева е гушнала бъдещата майка, за да каже пред цяла България, че чака бебе от бившия си приятел. И това не е всичко – джаз изпълнителката е взела пари и покрай скандалите с Калоян и Любо. А там каква е сумата, можем само да гадаем.

50-те бона, които Рут сама си поискала, за да разкрие за бременността, били капка в морето за продуцентите. Иван и Андрей с охота се съгласили да й преведат хонорара, който лесно ще си избият от главоломния рейтинг на лайфа. Сделката била предварително уговорена между Опосумите и Колева, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Любопитното в случая е, че когато Иван и Андрей съобщиха за бременността й, Рут се направи на ощипана девойка и ги обвини в прекомерна намеса в личния й живот. В същото време, само преди няколко часа тя самата се е съгласила да се раздуе скандалът, взимайки тлъстия хонорар.

А сега предстои нова драма – дали да задържи бебето. Според запознати и това нейно решение ще бъде разгласено по време на извънреден лайф, от който Рут Колева отново ще вземе апетитна сума.

Певицата все още е в ранна бременност, така че има време да направи аборт, ако реши. Както Kliuki.net писа, според нейни приятели, Рут няма да задържи бебето, тъй като иска да гради кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Лъсна сумата, взета от Рут за разгласяване на бременността й!”

  1. Maria Baikalska

    май 27. 2013

    6to za moral, i tova su6testvo se izjiviava kato goliama zvezda I intelektualka…

    Reply to this comment

Добавете коментар