ЛАКОМИЯ! Колко пари прибра Николета от „Къртицата“?

Гласувайте за статията

Николета не си играе на дребно и гледа да изстиска до край всяка възможност за пари

Колко ли струва да изоставиш семейството си?

Колко ли струва да изоставиш семейството си?

След като на всички стана ясно, че Николета Лозанова ще е едно от действащите лица в новото риалити на TV7, започнаха спекулации с размера на хонорара й. В медиите циркулира сумата 50 хиляди лева, които плеймейтката трябва да получи за участието си. Обаче тя нарече сумата смехотворна и както писаха от hotnews.bg явно всички я смятат за прекалено евтина. Твърди, че продуцентите са готови да дадат много повече пари, защото жена като нея ще привлича зрителите – красива, известна и изкушаваща.

Николета твърди, че за нея това са малко пари и никога не би се съгласила за тях да изостави за толкова време мъжа и дъщеря си. Сумата трябва да е поне двойна, защото два месеца преди започване на шоуто моделката усилено го рекламира, а надали го прави безплатно. Във всички медии се появява Николета и дава интервюта с цел да заинтригува зрителите, но повечето от сега се заричат, че няма да гледат шоуто, щом тя е в него.

Потребителите обаче веднага я нападнаха с аргумента, че във ВИП Брадър са й предложили по-малко пари, но тя не е влязла заради семейството си. А сега на драго сърце се съгласи да не ги вижда три месеца. Припомниха още как се е примолила на Емилия да участва в клипа й без никакъв хонорар, само и само да се изяви. Със сигурност парите са водещ мотив за участието й, независимо дали са 50 или 100 хиляди. Николета дори се зарича, че ще направи всичко по силите си, за да спечели голямата награда от 250 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “ЛАКОМИЯ! Колко пари прибра Николета от „Къртицата“?”

  1. Ани

    февр. 21. 2013

    Бъдете реалисти, в БГ няма такива хонорари, а точно тази определено не заслужава такъв.

    Reply to this comment

Добавете коментар