Кузей от „Север — юг“ се похвали: Вече съм татко! (Подробности)

Кузей от „Север — юг“ се похвали: Вече съм татко! (Подробности)
3.67 (73.33%) 3 votes

Къванч Татлату стана татко, осинови куче

Звездата от „Север-юг“ Къванч Татлату стана татко. Екранният Кузей се похвали, че в дома му вече ще се чува тропот на крачета и много смях. За радост на фенките си щастливия актьор не е нахлузил брачния хомот, поне засега. А просто си е взел домашен любимец, за който се грижи като свое дете.

Самият Къванч се похвали с новия член на семейството и дори сподели снимка в социалната мрежа. Кучето е порода Доберман, а фотосът е правен в двора на къщата на екранния Кузей в Истанбул, пише gecce.com.

Къванч Татлату стана татко

Къванч Татлату стана татко

Осиновяването е част от инициативата да се помогне на повече кучета да намерят собствен дом. Домашният любимец е най-голямата радост за звездата и той споделя, че се гордее с него.

„Когато се прибирам вкъщи, знам, че някой ме чака. Много е игрив, и бързо се разсейвам от напрежението с него. Той толкова любвеобилен. Чувствам го като роден син, чувствам се като баща“, казва още екранния Кузей от „Север-юг“.

Екранният Кузей от "Север-юг" осинови куче

Екранният Кузей от „Север-юг“ осинови куче

С признанията и акцията си, Къванч се надява да предизвика по-голям интерес към идеята за осиновяване на бездомни кучета. Той самият е невероятно щастлив от своя домашен любимец и затова застана зад каузата така всеотдайно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кузей от „Север — юг“ се похвали: Вече съм татко! (Подробности)”

  1. Rumiana Asenova

    ян. 28. 2014

    kak moje da pi6ete takiva gluposti ? Kuzei stanal Ba6ta- toi ku4e li e ? za6toto si e vzel da gleda ku4e i kakva im e vrazkata ? kak moje da pi6ete takiva glupostiiii !

    Reply to this comment

Добавете коментар