Куриоз! Булка научи от Фейсбук, че живее с многоженец

Куриоз! Булка научи от Фейсбук, че живее с многоженец
5 (100%) 1 vote

Амеканка научи от Фейсбук, че живее с многоженец

Американка била жестоко изненадана, когато разбрала Фейсбук, че съпругът й я дели с още три жени, с които има законен граждански брак.

Изумената американка съвсем случайно попаднала във Фейсбук на сватбена снимка, на която съпругът й Дарнел Пиксли позира до друга жена в булчинска рокля. Тя веднага се обърнала към услугите на частен детектив, за да разкрие мистерията, но това, което научила, окончателно я побъркало. Оказало се, че детективът открил не една, а … три законни съпруги на Пиксли.

Съпруга научи от Фейсбук, че живее с многоженец

Съпруга научи от Фейсбук, че живее с многоженец

Серията венчавки на многоженеца започнали през 1988 година, а последната е от декември миналата година, пишат от tocka.com.mk. Законните половинки на Дарнел живеят в различни краища на щата Северна Каролина и дори не подозират, че не са единствените му жени.

Съпругата на Дарнел Пиксли подала жалба в полицията и мъжът бил задържан. След проведеното следствие представителите на властта са на мнение, че освен четирите известни до момента половинки на Дарнел, вероятно има и още измамени. Но арестуваният мълчи и не признава за повече.

Случката е повече от комична, но навява на мисълта, че никога не е проблем да си многоженец, дори и в държава, чиито закони не позволяват това. А препоръката към следващия, който реши да се пробва да „живее” официално с повече от една жена е, в никакъв, ама в никакъв случай, да не помества сватбени снимки във Фейсбук. Мрежата вече няколкократно е доказала, че влезеш ли в нея – няма излизане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар