Куката вече живее като отшелник

Куката вече живее като отшелник
5 (100%) 1 vote
Мариан Вълев-Куката тотално промени начина си на живот

Тихо, смирено и почти отшелнически – така си е обещал да живее Куката оттук насетне. Звездата от сериала „Под прикритие” има вид на много серт човек, но тази измамна представа идва от ролята, която Мариан Вълев играе във филма – печен мафиот, който не си поплюва в делата си.
В действителност Куката е мълчаливец, странящ от светската суматоха човек. „Славата не ми тежи но станах по-затворен и толкова неконтактен. Пренебрегнах близките и познатите си. Контактувам само с двама-трима души. Чувствам се самотен, но в никакъв случай не искам да се самосъжалявам” – споделя Мариан Вълев-Куката.

Куката

Куката избягва вече женските компании

В последните години ролята му на лошо момче го превърна в магнит за жените, макар вече да е малко над средната възраст. Така неочаквано и за самия него, Куката измести сладникавите лица на Калин Врачански и Ники Илиев от сърцата на фенките. Многото фенки обаче явно му пречат да намери своята истинска половинка. „Всичко, което ми трябва, е любим човек” – споделя скромно Куката.
Сега актьорът избягва партита, на които постоянно е налазен от жени, и прекарва повече време в работа. Към активност го тласка страхът, че не прави нещата както трябва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар