Куката уредил Ния в „Под прикритие”

Куката уредил Ния в „Под прикритие”
5 (100%) 1 vote
Мариан Вълев и Йоанна Темелкова се познават от години

Наскоро „България днес” разкри, че новото попълнение в актьорския състав на „Под прикритие” е Йоанна Темелкова, която играе щерката на Джаро – Ния. Оказва се, че въпросната актриса има дебели връзки в екипа на хитовия сериал – отбелязва изданието.
Йоанна Темелкова отлично се познава с колегата си Мариан Вълев, нашумял като Куката в сериала на БНТ. Двамата се снимали заедно още преди 6 години в „Лов на дребни хищници”, когато младата актриса е още студентка в НАТФИЗ, а Вълев току-що се е завърнал от чужбина.
Бъдещите Куката и Ния още тогава се разбират перфектно. Ролите им не са еднакви по важност, двамата няма еднакво екранно време, но между тях се усещала химия. Точно и затова, когато търсили актриса за „Под прикритие”, Мариан лобирал за Темелкова.

Куката Йоанна Темелкова

Куката и Йоанна се знаят от предишна продукция

Това не е първият път, в който Вълев налага мнението си. В по-миналия сезон той настояваше негова екранна съпруга да е Нели от „Огледала”, половинката на Александър Сано. Тогава тя направи дебюта си в сериала. И не се представи никак зле. Остава да видим дали и този път нюхът няма да го подлъже и дали Ния наистина е от кръвната група на Джаро – пише изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар