Куката потроши нощен клуб, сби се с мутри!

Куката потроши нощен клуб, сби се с мутри!
5 (100%) 4 votes

Звездата от „Под прикритие“ потроши столична дискотека

Хитова дискотека в Студентски град се превърна в развалина след посещение на Мариан Вълев—Куката. Хитовият актьор се развилня в клуба по време на участие на 100 Кила и Лора Караджова.

Куката потроши заведение в Студентски град сн. Булфото

Куката потроши заведение в Студентски град сн. Булфото

Пред стъписаните погледи на повече от сто и петдесет човека актьорът се сби с мутри. В клуба се започна жесток побой, профучаха и куршуми. За радост на гостите и живущите в Студентски град цялата история се оказа само за пред камерите. А побоят бе част от новия епизод на „Под прикритие“.

Зрителите съвсем скоро ще могат да видят погрома, който стана повод за редица дискусии в мрежата. Тя ще бъде излъчена вероятно в 4 или 5 епизод на хитовия крими сериал на БНТ1.

Сценаристите отказват да издадат какви са причините за боя и защо е започнал. Повече от седмица обаче Куката работи в столицата. След като Вълев и екипа на лентата заснеха каскадите на морето, те се върнаха в София, пише 24chasa.bg.

Последните седмици сериалът се снимаше при закрити врати, но в събота, столични централни булеварди бяха затворени от продукцията. В сцените взеха участие и добрите момчета в сериала—Ивайло Захариев и Пламен Манасиев, които играят разследващите полицаи.

От снимачния екип съобщиха, че работата по новия сезон ще продължи близо месец още. Предстоят снимки и в други страни от Европа, но засега се пази в тайна, къде ще се премести снимачния екип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар