Куката: „Извинявай, ама танцьори не ти ли трябват?” (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Героят на Мариан Вълев се превърна в безспорния любимец на зрителите на хитовия сериал „Под прикритие”

Куката бързо се превърна в любимец на зрителите

Куката бързо се превърна в любимец на зрителите

Миналата неделя беше излъчен последният за сезона епизод на „Под прикритие”. За радост на феновете продуцентите официално обявиха, че четвърти сезон ще има, а феновете вече горят от нетърпение да разберат как ще се разплете завързаната ситуация с героите в сериала.

Един въпрос особено силно вълнува зрителите – какво ще се случи с Куката? Росен Гацов, както е истинското име на образа в сериала, много бързо успя да стане любимец на феновете и от второстепенна ролята му бързо стана главна. Куката успя да засенчи дори главните герои в поредицата като Иво, Мартин и Джаро, а лафовете му навлязоха в ежедневието на българите. „Куката не играе табла, Куката преподава” са само част от репликите, станали любими на хиляди фенове.

И докато се чудите какво ще се случи с любимия герой в четвъртия сезон на сериала и дали ще отговори на обаждането от Ния Туджарова ние ви предлагаме да си припомните част от най-култовите му реплики с видеото. И тъй като лафовете на Куката със сигурност са много повече от 10, споделете с нас тези, които според вас също заслужават място в класацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар