Куини Алис засенчена от сестра си (Снимка)

Куини Алис засенчена от сестра си (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Куини Алис за пръв път показва сестра си, която е не по-малко красива от нея

Куини Алис и сестра й Никол са същинска прелест, очаровани са феновете

Куини Алис за пръв път показа сестра си Никол! Оказа се, че гаджето на Благой Георгиев има сериозна конкуренция и то в лицето на собствената си сестра! Госпожицата е не по-малко красива от кака си, която се прочу с факта, че успя да омае футболиста, известен повече със завоеванията си на нежния фронт, отколкото на терена.

Сестрата на Куини Алис е не по-малко красива от нея

Сестрата на Куини Алис е не по-малко красива от нея

Нещо повече, от Визаж – агенцията, където Куини Алис се изявява като модел, не спират с опитите да привлекат и сестра й в редиците си като модел. Засега обаче момичето се дърпа, тъй като не се блазни от кариера на подиума. Вместо това Никол предпочита да се занимава с народна музика в училището си – „Любомир Пипков“. Хубавицата е наследила любовта си към народната музика от бащата на сестрите, който свири на акордеон.

„Никол изобщо не се блазни от лъскавата кариера на манекенка и парите, които може да изкарва от там“, издават я нейни дружки. Въпреки, че не се интересува от кариерата на сестра си, Никол доста често може да бъде видяна в компанията на Куини Алис, научиха от Блясък. Двете сестрички са особено близки и най-обичат да се забавляват из столичните клубове.
Куини Алис и Никол обожават да танцуват и не пропускат възможност да се позабавляват из заведенията на София. Любопитното е, че доста често компания им правят и родителите им, разказват близки до семейството. Които не им отстъпват по желанието да се веселят.

Засега обаче Благой Георгиев не е бил забелязван в тяхната компания. До момента футболистът е излизал единствено с Куини Алис и нейни приятелки. Разбира се, никога не е късно да видим интересната картинка цялото семейство Николови на дискотека, придружени и от известното гадже на Куини Алис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар